Contractvrije fysiotherapie

Ongebonden therapie

Als fysiotherapeut en manueel therapeut vind ik het belangrijk dat ik je voldoende aandacht en energie kan geven. Het is voor mij daarom belangrijk dat ik vrij en ongebonden ben. Ik heb er dan ook voor gekozen om geen contracten aan te gaan met zorgverzekeraars. Hierdoor kan ik mijn tijd en energie besteden op een manier die jou als cliënt het meest ten goede komt. Ik kan je voldoende aandacht geven om naar jouw klachten en problemen te luisteren, omdat ik niet vast zit aan beperkte behandeltijden en -tarieven. Hierdoor sta jij en jouw behandeling centraal.

Zorgverzekeraars Nederland

Zorgverzekeraars in Nederland zijn belast met het controleren van de zorg en dienen de kwaliteit te waarborgen. Een instantie die toezicht houdt is goed en houdt ons scherp, maar het is niet de bedoeling dat deze instantie kwalitatieve zorg verwart met doelmatige (goedkope) zorg. Veel fysiotherapeuten zijn ontevreden over de verhoogde behandel- en administratiedruk, want daardoor vermindert de tijd die overblijft voor de cliënt.

Waarborgen van kwaliteit

Bij mij is dat niet van toepassing, omdat ik contractvrij werk. De kwaliteit wordt gewaarborgd, omdat ik ingeschreven sta in het centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie van het KNGF. Ook sta ik ingeschreven in het BIG register en houd ik mij aan de kwaliteitseisen, zoals die wettelijk zijn vastgelegd.

De administratie is gericht op het verzorgen van goede fysiotherapie en manuele therapie. Er worden enkel vragenlijsten afgenomen om jouw klachten in kaart te brengen en te evalueren. De behandeltijden zijn 45 - 60 minuten, zodat er voldoende tijd is om jouw klachten juist in kaart te brengen en de behandeling vorm te geven, de tarieven zijn er op aangepast.

Van Rijnsoever Fysiotherapie

Van Rijnsoever Fysiotherapie

Stationsstraat 22

3451 BX Vleuten
 

e-mail: jens@vanrijnsoeverfysiotherapie.nl

Telefoon: 0624910074

Praktijk uren:

Dinsdag: 18.30-22.00

Zaterdag: 09.00-17.00​​
 

KvK: 71679057

IBAN: NL66TRIO0379240041

  • Van Rijnsoever Fysiotherapie Faceboo
  • Van Rijnsoever Fysiotherapie LinkedI

CONTACT